Tips redaksjonen
24.02.2010

CopyCat med ny nettjeneste

Trykkeriet CopyCat lanserer rask fotoprodukttjeneste på nett rettet mot privat- og bedriftsmarkedet.
Med tjenesten myCopyCat.no slipper kunden å vente flere dager eller uker på bestillingen. Fotoprodukter kan leveres på dagen, lover trykkeriet.

Som følge av økt etterspørsel etter fotoprodukter både i privat- og bedriftsmarkedet utvider CopyCat og satser på produksjon av fotoprodukter med raskt leveringstid.

Produktene, som i første omgang blir tilgjengelige, er fotoalbum, plakater, t-skjorter, kort, kalendere og visittkort.
  
– Vi ser et stort potensial i dette markedet, sier Patrik Knutsson, markedssjef i CopyCat. – Tjenesten er et utvidet tilbud til våre bedriftskunder, samtidig som vi ønsker å nå ut til privatkunder med denne tjenesten.


Rask leveringstid et konkurransefortrinn

Fotoproduktene produseres lokalt hos CopyCat i Oslo, og for kunder i dette området er det mulig å hente varene i butikken raskt etter bestilling, opplyser trykkeriet.

For resten av landet sendes bestillingene enten med budbil eller post og vil på det meste være fremme bare noen dager etter bestilling.
  
– Vi opplever at kundene ønsker og verdsetter rask leveringstid. De færreste har tid eller tålmodighet til å vente en uke på produktene sine, hvis de kan få det levert raskere, sier Knutsson.


Enkel bestilling

Den nettbaserte portalen gjør det enkelt for brukeren å bestille.  Det kreves ingen nedlastning av programvare eller registrering og innlogging før bruk. 

Bilder kan lastes opp fra PC og Mac eller fra digitale album på for eksempel Facebook, Flickr eller Picasa.

Løsningen er basert på Imaxel Photo Suite, som er produsert og utviklet av i samarbeid med fotobedriften Imaxel, og leveres av Xerox.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1