Tips redaksjonen
13.01.2010

Mesterkokk i mikroformat

Whirlpool har lansert nye mikrobølgeovner i seriene Jet Chef 2 og Vitesse. Med Vitesse og Jet Chef 2 henvender Whirlpool seg til små og store husholdninger, som har ambisjon om å bruke mikrobølgeovnen til mer enn bare oppvarming og tining.
Toppmodellene i de respektive seriene heter Jet Chef Premium og Vitesse VT 266 (bildet).
 
– Få norske husholdninger bruker mikro for tilberedning av måltider, sier Jon Haraldsen, marketing manager Whirlpool Norge.

Det er synd med tanke på at dette både er et raskt og energieffektivt alternativ. Med Jet Chef eller Vitesse blir middagen like god som om du hadde laget den i en vanlig stekeovn.
 

Kombiovn i rustfritt stål

Jet Chef Premium har fire forskjellige matlagingsfunksjoner og automatiske programmer med 84 forhåndsprogrammerte oppskrifter.

Det gjør det mulig å lage tradisjonelle matretter raskere enn i en tradisjonell ovn og med minst like godt resultat, ifølge Whirlpool.

Jet Chef Premium har varmluftsfunksjon, Crispfunksjon, 6TH SENSE dampkokefunksjon og 3D mikrobølgesystem.


Maksimalt nyttevolum

Vitesse er en serie mikrobølgeovner i den mellomstore klassen. De nye ovnene har fått ny design på linje med de nyeste kjøkkentrendene.

Serien har roterende glasstallerken, som kan stoppes.

Det gir plass til større fat og former. Belegget Magic Clean Non Stick skal gjøre det lett å rengjøre ovnen. 
  
Både Vitesse og Jet Chef 2 har modeller med Crisp-funksjon som tilbereder tradisjonelle matretter med gyllen, sprø overflate, 3D mikrobølgesystem for jevn oppvarming av maten og Jet Defrost for rask opptining av maten.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1