Tips redaksjonen
13.01.2010

Iomega lanserer nye mediespillere for høyoppløst film

Iomega lanserer nå en ny serie mediespillere for HD, utviklet for avspilling av videomateriale, bilder og musikk på TV-en.

Det mest framtredende av produktene er ScreenPlay Director med funksjoner som full 1080p High Definition, nettverkstilkobling, økt codec- og filstøtte samt opp til 2 terabyte kapasitet.

– Iomega har endret opplevelsen av digitale medier i hjemmene. I Europa er våre ScreenPlay-produkter bestselgere og har satt standarden innenfor kategorien.

Våre nye ScreenPlay HD-produkter tar serien til neste nivå med ny høyoppløst kapasitet, bedre kompatibilitet med de mest populære typer mediefiler, et forbedret brukergrensesnitt, trådløse funksjoner og mye mer.

Det blir nå enda enklere for brukerne å sitte i sofaen i stedet for foran PC-en og se på videoer, bilder og musikk med Iomegas nye ScreenPlay HD-produkter, sier Jonathan Huberman, VD for Iomega og EMCs avdeling for produkter for forbrukere og små bedrifter.
  
Den nye produktserien fra Iomega oppgis å være en av de mest allsidige på markedet i dag. Screenplay-produktene er utformet for enkel kobling mellom hjemmenettverket og hjemmekinoen.

Rent praktisk innebærer det at brukerne kan lagre digitalt innhold på ScreenPlay-harddisken, for siden å bruke en fjernkontroll for å spille av innholdet på for eksempel en widescreen-TV.


ScreenPlay Director

Den nye ScreenPlay Director er kompatibel med PC og Mac og tilbyr full 1080p High Definition-avspilling (24fps) og opp til 2 terabyte for lagring av multimediefiler.

ScreenPlay Director kan spille av mange av dagens populære codecs og filtyper, deriblant H.264, WMV og MKV og DivX.
  
Brukerne kan lagre, spille om igjen og dele ønsket materiale via Ethernet- eller WiFi-tilkoblingen.

Med ScreenPlay Director inngår også et utvalg av ferdigprogrammerte, populære onlinemedier som YouTube, Flickr, Shoutcast Internett-radio, RSS-feeds og podcasts.

Man kan også konfigurere ScreenPlay Director for å legge til andre RSS-feeds og podcasts, som gjør det enkelt å tilpasse spilleren til personlig webinnhold.

Med tre USB 2.0-porter kan man kople til andre eksterne lagringsenheter, et kamera, flash-minne, eller en WiFi-adapter.

ScreenPlay Director HD Media Player er tilgjengelig i både 1 terabyte-versjon og 2 terabyte-versjon med kapasitet for lagring av opp til 8 millioner bilder, 37 000 timer musikk, eller 3000 timer med videomateriale.


ScreenPlay Plus HD Media Player
Et annet nytt produkt er HD-mediespilleren ScreenPlay Plus, som både fungerer som en mediespiller for høyoppløst materiale (720p og 1080i) og som lagringsenhet.

ScreenPlay Plus er tilgjengelig i 500 GB og 1 terabyte kapasitet.
  
ScreenPlay Plus er kompatibel med formatene MP3, AC3 (Dolby Digital Encoding), WAV, WMA, MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB), MPEG-4 (AVI / DivX / Xvid) og JPEG.

Den har en HDMI-tilkobling og en USB 2.0-port for tilgang til eksterne lagringsenheter, som en bærbar harddisk eller et USB-minne.


Backup og sikkerhetsprogram for en komplett beskyttelse

Programvaren Iomega Protection Suite er tilgjengelig via nedlasting og medfølger gratis med mange av Iomegas produkter, inklusiv alle produktene i den nye serien ScreenPlay HD Media Player.

Iomega Protection Suite inkluderer et 6 måneders abonnement av McAfee VirusScan Plus, Iomega QuikProtect for regelbundet sikkerhetskopiering av filer samt EMC Retrospect Express eller Express HD for sikkerhetskopiering av data, program og innstillinger.


Priser
Iomega ScreenPlay Director HD Media Player modell 1 TB og 2 TB har en veiledende utsalgspris på hhv. kr 1829 og kr 3199.

Iomega ScreenPlay Plus HD Media Player modell 500 GB og 1 TB, har en veiledende utsalgspris på hhv. kr 1149 og kr 1369.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1