Tips redaksjonen
14.12.2009

Årets beste julepølse er kåret

Pølseentusiastene i Leiv Vidar gikk til topps da NRK Nitimen fredag 20. november kåret den beste julepølsa.
Dagen før fikk Hønefoss-bedriften gull for andre året på rad for beste julepølse i bransjekonkurransen Årets julemat 2009.  

Nitimen har for åttende gang kåret årets julepølse. I år gikk seieren nok en gang til Leiv Vidar.
  
– Julepølsa fra Leiv Vidar var klart best på smak og konsistens. Av totalt åtte dommere var det seks som hadde julepølsa fra Leiv Vidar på førsteplass, opplyser hoveddommer og pølsemakermester Tore Teigen.
  
Teigen opplyser at Leiv Vidar i bransjen er kjent for å levere produkter av god kvalitet.
  
– Det er morsomt å se at en slik plassering ikke er avhengig av hvor stor bedriften er.

Dette går utelukkende på kvalitet, sier hoveddommer Teigen.
 

Populære

Med både julepølse-gull i fjorårets NM i kjøttprodukter og gull i Nitimens kåring av Norges beste julepølse samme år, har Leiv Vidars julepølser fått ben å gå på.

I fjor reiste folk fra hele Østlandet for å sikre seg de populære julepølsene fra Leiv Vidars utsalg på Hønefoss.


I butikk

– Det var vi veldig takknemlige for. Derfor bestemte vi oss i år for få den ut i dagligvarehandelen, slik at pølseinteresserte ikke behøver å reise så langt.

Vår julepølse skal nemlig være mulig å få tak i for alle og finnes nå i Rema 1000-butikkene, sier markedssjef i Leiv Vidar Asbjørn Koller.

Han er selvsagt storfornøyd med nytt gull og ny Nitimen-heder.
  
– Dette smakte veldig godt. Ekstra stas at vi klarer å hevde oss i en konkurranse med så mange og dyktige deltakere, sier han.

 
Håper på mer

Det er ikke første gang Leiv Vidar hevder seg i prestisjefulle kåringer. Pølseentusiastene fra Hønefoss har totalt fått til sammen 126 priser eller medaljer for pølsene sine.
  
– Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og håper at vi vil ta priser i årene som kommer også, sier markedssjef Koller.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1