Tips redaksjonen
14.12.2009

Pure Acai lanseres i Norge

Selskapet Pure Acai har lansert en produktlinje av acaijuice i Norge. Acaibær har skapt en eksplosiv farsott verden over de siste få årene, og nå er kraftbæret på vei full fart inn i Norge.
– Produktene er optimalisert for å inneholde det høyeste innholdet av ren acaifruktkjøtt som vi kjenner til, sier selskapets styreformann, Marius Sevaldsen.

– Vi har sammen med vår svenske samarbeidspartner lagt ned 12 måneders utvikling for å få fram den optimale helsejuicen og anser at ingen kan måle seg med oss når det gjelder kvalitet, næringsinnhold, smak og konsistens, fortsetter Marius Sevaldsen.
  
Acaibærene blir importert fra Brasil, som er verdens største eksportør av slike bær. Produksjon, utvikling og tapping skjer i et av Sveriges ledende tapperier.
  
Salget skjer gjennom et nettverk av forhandlere og utvalgte distributører i Norge. Produktene markedsføres også på nettbutikken www.pureacai.no.
  
– Vi har opplevd et meget positivt salg siden lanseringen. Interessen for denne juicen har vært fantastisk stor i Norge, sier Marius Sevaldsen.
  
De som ønsker mer informasjon, kan kontakte selskapet på info@pureacai.no.
.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1