Tips redaksjonen
14.12.2009

Riverbed lanserer Steelhead Mobile 3.0

Ny løsning fra Riverbed gjør at en mobil arbeidsstokk får et raskere WAN og hurtigere akselerasjon til Windows 7- og webapplikasjoner.

Rivebed Technology, IT-infrastrukturselskapet for nettverk, applikasjoner og lagring, lanserer versjon 3.0 av WAN-optimaliseringsløsningen Steelhead Mobile.

Det skal bidra til at bedrifter enklere kan håndtere utfordringene knyttet opp mot det å ha en spredt og mobil arbeidsstyrke.    
  
Med denne nye versjonen introduserer også Riverbed løsningen ”Branch Warming” og økt akselerasjon for Windows 7 og 64-bits systemer.
  
Eric Wolford, markeds- og utviklingssjef i Rivebed, sier at avstanden mellom forretningskritisk informasjon og de ansatte vokser, da stadig flere bedrifter konsoliderer data via skybaserte inititativer.
  
– Stadig flere jobber mobilt. Noe som betyr at tilgang til forretningskritisk informasjon er blitt mer utfordrende, sier han.


”Branch Warming”

Med Steelhead Mobile 3.0 lanserer også selskapet løsningen ”Branch Warming”, en ny funksjon som lar mobile brukere enklere dele optimalisert data og dermed dra nytte av generelle ytelsesforbedringer.

Med ”Branch Warming” kan datareferanser deles mellom Steelhead Mobile og Steelhead-enheten på lokalkontoret.

Det betyr at mobile brukere vil få glede av at det finnes en installert Steelhead-enhet på kontoret samtidig som de kan bidra med egne datareferanser for en generell ytelsesøkning, og på den måten redusere trafikken over WAN.


Raskere informasjon

– Steelhead Mobile 3.0 har forbedringer som gjør det mulig for bedrifter å gi medarbeidere raskere og bedre tilgang til informasjon på bedriftens nettverk og fjerner med dette problemstillingen med at dårlig ytelse er et hinder for mobilitet, sier Wolford.
  
Den nye versjonen tilbyr også optimalisering av http- og https-trafikk. Ved å redusere såkalt ”chattiness” og forsinkelser kan Steelhead Mobile 3.0 øke WAN-hastigheten med opptil 60 ganger i webbaserte applikasjoner som SharePoint og intranett eller internettbaserte ERP- og CRM-applikasjoner som SAP Netweawer, JD Edwards og Siebel.


Kompatibel med Windows 7

Steelhead Mobile 3.0 er kompaptibel med Windows 7, og bedrifter vil kunne oppgradere eller migrere systemer uten å påvirke eller forstyrre ytelsen til andre applikasjoner.

Løsningen tilbyr også enda bedre optimalisering av 64-bits systemer, Windows og andre Microsoft-produkter som SharePoint og Office, lover leverandøren.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1