Tips redaksjonen
17.11.2009

Verdensnyhet fra tønsberggründer – uavhengige artisters ”Spotify”

Juuger.com., en slags krysning mellom Facebook, Myspace, Youtube, Last.fm og Spotify, ble lansert i slutten av forrige måned.
Målet med løsningen er å skape et verdensomspennende, men også lokalt nettverk for alle typer talenter.

Skuespillere, statister, dansere, modeller, fotografer, stand up-artister, foredragsholdere og filmarbeidere er noen av kategoriene som presenteres i løsningen.

Det er også lagt til rette for at castingbyråer, modellbyråer, plateselskaper o.l. enkelt kan kunne promotere alle sine talenter gjennom løsningen.

Talentspeidere og castingbyråer har fått egne spesialverktøy. Flere norske spillefilmer, tv-serier og reklameproduksjoner har allerede benyttet seg av Juuger.com i castingprosessen.

Juuger.com er bygd opp rundt et gratis, verdensomspennende nettsamfunn og har et spesielt fokus på film og musikk.

Hvem som helst kan registrere seg og bruke Juuger.com. I tillegg til vanlige Facebook-funksjoner som å samle og kommunisere med venner, laste opp bilder, delta i grupper, skrive blogg osv., kan man på Juuger.com, som på Spotify, gratis høre musikk og i tillegg se video lastet opp av talentene.

Løsningen inneholder også tv- og radiokanaler fra hele verden. Registrerte brukere kan enkelt søke etter bestemte stilarter, artister, opprette favorittlister med musikk, video, tv og radiokanaler samt laste ned musikk og video gratis eller mot betaling ettersom hvilke forutsetninger talentene selv har lagt til grunn.

Ved betalt nedlastning av musikk og video får artisten hele 90 % av overskuddet tilbake. Juuger.com kaller det 90/10-deal.
  
Målet med Juuger.com er at artistene enkelt skal kunne laste opp sitt materiell og nå verdens befolkning, talentspeidere og radiostasjoner umiddelbart.
  
Gründeren bak Juuger.com, Svein-Erik Bjørnstad, er i forhandlinger om samarbeid med mobilgründeren Idar Vollvik.
  
I forbindelse med lanseringen deler Juuger.com i en begrenset tidsperiode ut inntil 40 000 talentprofiler på verdensbasis. Nettsamfunnprofiler, som er inngangsporten til løsningen, vil alltid være gratis.
  
Juuger.com vil i første rekke bli lansert på engelsk, norsk, svensk, dansk og tysk. Andre språk står deretter for tur.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1