Tips redaksjonen
17.11.2009

Først med kontantkort for mobilt bredbånd

NetCom har lansert kontantkort for mobilt bredbånd, der kundene fyller opp saldo etter behov og slipper faste månedlige abonnementsutgifter.
NetCom Kontant Mobilt Bredbånd selges i kiosker, dagligvareforretninger og bensinstasjoner og fungerer akkurat som et vanlig kontantkort. Man fyller opp saldo etter behov og betal bare for det man bruker.
  
– Den store fordelen med kontantkortet for mobilt bredbånd er fleksibiliteten. For kunder med variert og begrenset forbruk er det ikke alltid like lett å finne et abonnement som passer, men med kontantkortet slipper du å forplikte deg til et fast månedlig beløp, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i NetCom.
  
Startpakken koster kr 499,- og inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB klart til bruk. Kortet fylles opp med vanlig kontantkort eller via netcom.no, med en pris per megabyte på 2 kroner.
  
– Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier Vederhus.


 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1