Tips redaksjonen
17.11.2009

Ett batteri til alle dine elektriske håndmaskiner

Nå introduserer Jula Postorder AB et helt nytt sortiment med elektriske håndmaskiner. Sortimentet, som heter Meec Tools+, retter seg mot avanserte hjemmefiksere. Det som er nytt, er at man kan bruke ett og samme batteri til de ulike maskinene i sortimentet.
Ideen med å bruke samme batteri til ulike maskiner er en del av Julas miljøarbeid, og det gjør det også enklere for brukeren, som slipper å holde styr på mange ulike batterier. Bo Eriksson er produktsjef for verktøy og elektriske maskiner på Jula.
  
– Konseptet med ett batteri gjør at kunden sparer penger, samtidig som det er enkelt å bare ha ett batteri til flere maskiner. Nå trenger du ikke bære rundt på et batteri til hver maskin – det holder med ett!
   
Batteriene har den nye Li-ion-teknologien, som muliggjør mindre og lettere batterier. Spenningen er 18 V.
   
– Batteriene har ingen minneeffekt og har lav selvutlading, sier Bo Eriksson. Det gjør at de holder seg oppladet lengre og tåler høyere belastning.
  
Du velger selv om du vil kjøpe med batteri og lader til hver maskin, eller om du velger å bare kjøpe maskinen. Det går også an å komplettere med flere batterier. I sortimentet finnes en stikksag, en sirkelsag, en bajonettsag, en arbeidslampe og en minisirkelsag.
  
– Hvis man ønsker det, kan man komplettere med flere batterier og ladere, slik at man alltid har et oppladet batteri for hånden, sier Bo.
  
Maskinene har nyutviklet design og ergonomi for å oppfylle brukerens behov.
Det nye sortimentet retter seg mot avanserte hjemmefiksere som søker et høyere kvalitetsnivå.      
  
Meec Tools+-maskinene blir introdusert i forbindelse med at Jula slipper sin høstkatalog.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1