Tips redaksjonen
28.08.2009

Gardindetektor stopper tyven

Å sove med åpne vinduer er en invitasjon til tyveri, og sikkerhetsselskapet G4S merker nå en pågang av folk som vil installere ”Gardindetektor” på soverommet.
Den såkalte gardindetektoren fungerer slik at den lar deg fritt gå ut og inn av åpne vinduer og verandadører uten at alarmen går.
Alarmen utløses dersom noen forsøker å ta seg inn uten å ha gått ut først.
  
– Innbruddskurven stiger generelt i sommermånedene. Det henger sammen med at vi reiser fra huset, og at vi ofte slurver med å lukke dører og vinduer skikkelig om sommeren.

Gardindetektoren er derfor en smart løsning, særlig i forhold til at det meldes om mange innstigningstyverier, sier direktør for privatmarkedet i G4S, Trond Arne Myrvang, som også fremhever alarmen som gjør at man kan fjernstyre boligalarmen fra nær sagt hvor som helst.

Trygghet i lomma
Med den nye EL3000-alarmen som G4S nå installerer i mange boliger, kan folk aktivere eller deaktivere alarmen via sin mobil.
  
Det betyr at dersom man er på hytta og har glemt å sette på alarmen, kan dette gjøres via sms fra svaberget eller hytteveggen.

Dette kan også være praktisk dersom et familiemedlem som ikke har alarmkoden, skal inn huset ditt for å redde blomstene du glemte å vanne før du dro på ferie.
  
– I tillegg til å gi blomstene en ny trygghet kan alle som velger alarmpakken, føle seg trygge på at de blir ivaretatt med service og produkter fra en av verdens ledende leverandør innen boligsikkerhet, avslutter Myrvang

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1