Tips redaksjonen
06.07.2009

Profesjonell webpublisering til lav pris

CMS Huset as er et nyoppstartet selskap med fokus på salg av løsninger innenfor webpublisering og sikker lagring til private og bedrifter.
CMS er forkortelse for Content Management System, et system som gjør det mulig for brukeren å gjøre endringer på internettsiden ved hjelp av et enkelt brukergrensesnitt. Alle endringer er synlig på nettet i løpet av få sekunder.
  
CMS Huset as er opptatt av å kunne hjelpe små og mellomstore bedrifter med kostnadseffektive løsninger med stor nytteverdi og tilpasset hver enkelt bedrift.
  
Gründer og leder for CMS Huset, Per-Arne Ødegård, uttaler:

– Det vi har sett, er at denne gruppen relativt sett betaler alt for mye for fakturaprogram, internettsider, sikre lagringsløsninger og regnskapssystemer i forhold til det store selskaper gjør.

Det er fordi systemene er tilpasset de store selskapene, som utnytter systemene 100 %. Et lite selskap har kanskje ikke behov for mer enn 10 % av det systemene tilbyr, men må betale for 100 %.
  
Dette har vi gjort noe med, og i samarbeid med DigiPoint Europe kan vi tilby MyDiSafe-produkter som er utviklet og tilpasset små og mellomstore bedrifter.


MyDisafe Publishing

Produktet MyDisafe Publishing er løsningen for å lage profesjonelle, dynamiske nettsider uten store kostnader eller it-kompetanse.

Websidene lages ved hjelp av forhåndsbestemte maler som webdesignere har laget. Dette er gjort for at kunden skal få profesjonelle og brukervennlige nettsider.

– Prisen på kr 5900,- pr år gjenspeiler ikke størrelsen på løsningen, forklarer Ødegård.

– Inkludert i løsningen ligger det nemlig en integrert nettbutikk, kurspåmeldingsmodul,
datostyring av sider, uendelig antall sider osv. MyDisafe Publishing er under stadig oppgradering og det kommer nye maler og funksjoner underveis. Alle oppdateringer og nye moduler er inkludert i prisen.
  
MyDisafe Publishing Basic er en mindre versjon av Publishing til en pris av kr 2990,- pr år. Denne inneholder de samme funksjoner som fullversjonen, utenom nettbutikken og kursmodulen.
I tillegg er det en begrensing på 1 GB lagring og maksimum ti sider.
Dette er løsningen for bedrifter som ønsker å være synlige på nett på en profesjonell måte til en veldig lav pris.


Min Digitale Bankboks
Min Digitale Bankboks gir sikker lagring av viktige data. ”Bankboksen” sørger for at man til enhver tid har de viktigste dataene lett tilgjengelig via hvilken som helst pc med internettilgang.

Prisen er fra 420,- pr. år for 25 GB lagring. Velger man lagringskapasitet på 50, 75 eller 100 GB, kan man også fremkalle like mange bilder gratis hver måned.
Det betyr at hvis man har 100 GB lagringskapasitet, kan man fremkalle 100 bilder gratis hver måned.   
  
Ødegård forteller at sikker deling av bilder, musikk, filmer og dokumenter løses enkelt ved den integrerte delingsfunksjonen.

– Den lar deg dele store mengder data med andre ved hjelp av noen få tastetrykk. Deling av feriebildene med andre gjøres enklere enn noen gang.

Du kan bare glemme å sende 100 MB med bilder via e-post, og det er tungvindt å brenne ut på cd og sende i posten.

Send heller en link, og i løpet av få sekunder kan dine venner se bildene fra ferien dere hadde sammen, avslutter Ødegård.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1