Tips redaksjonen
06.07.2009

Utenomjordisk PC fra Dell

Alienware M17x fra Dell oppgis å være den kraftigste 17-tommers bærbare spillmaskinen i universet. Nå er den tilgjengelig i Norge.
– Kombinasjonen av hjerne og muskler i Dells nye Alienware M17x gir en helt ny spillopplevelse for selv de mest hardbarkede spillentusiaster.

Vi kan endelig glede fans med denne lanseringen som introduserer Alienware i Norge for første gang, sier Hans Seime, PR- og kommunikasjonsansvarlig i Dell Norge.
  
Dell lover at Alienware M17x skal gi den ultimate spillopplevelsen og fremhever disse tekniske fordelene:

Prosessor: Valgfri Intel Core 2 Extreme Quad-prosessor som kan overklokkes, gir eksepsjonelt gode klippemuligheter for HD-video og -audio.

Grafikk: M17x har en ekstremt høy bildefrekvens med HD-resolusjon, samtidig som den makser ut spillbruken til det valgfrie Dual 1GB NVIDIA GeForce GTX 280M grafikkortet med SLI-teknologi.

Skjerm: HD Widescreen UXGA (1920x1200) dobbel CCFL LCD gir muligheten til å oppleve spill, filmer og andre visuelle digitale medier i all sin prakt.

Lagringskapasitet: Valgfrie doble 500GB-drivere i RAID 0- eller RAID 1-konfigurasjon tar hånd om alle lagringsbehov.

Kommandosenter: Alienwares kommandosenter er en eksklusiv programvarepakke som er skapt av Alienwares programvareutviklere, som gir tilgang til alle programmer skapt av Alienware, for eksempel AlienFX, AlienTouch, AlienSense og AlienFusion.

Design: Den enorme ytelsesevnen til M17x tatt i betraktning, er det desto viktigere å ha et Maskinen har et ytre som kan håndtere temperaturendringer, og som er sterkt nok til å beskytte innsiden. M17x har en anodisert aluminiumsdesign, med aggressive linjer og industriell look.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1