Tips redaksjonen
06.07.2009

Orange med verdens største nettverk for telepresence

Orange Business Services lanserer nå enda et våpen i CO2-kampen. Virksomheten har oppgradert sitt verdensomspennende IP VPN-nettverk til å støtte Cisco Telepresence i 104 land.
Orange Business Services tilbyr med dette verdens største og beste telepresence-nettverk ifølge en nyhetsmelding som selskapet har sendt ut.

Færre reisekostnader, økt produktivitet og reduserte CO2-utslipp er noen av fordelene med telepresence. Likevel er bruken av videokonferanser ennå i sin spede begynnelse.

Det er spesielt kvaliteten og den geografiske dekningen som er utfordringen. Det gjør Orange Business Services nå en aktiv innsats for å endre. Orange Business Service opplyser at de har oppgradert sitt verdensomspennende IP VPN-nettverk slik at det støtter full telepresence og en rekke relaterte tjenester.
  
Med oppgraderingen er Orange Business Services’ nettverk blitt sertifisert til Cisco Telepresence og garanterer en utfallsprosent på mindre enn 0,05.

Telepresence-løsningen kjører via en dedikert VPN-linje som er utstyrt for tidsfølsom trafikk. Den geografiske dekningen omfatter 65 byer fordelt på 34 land, med mulighet for utvidelse til 104 land via leasede linjer.
  
– Orange Business Services ønsker å hjelpe sine kunder gjennom den aktuelle økonomiske krisen og samtidig støtte virksomhetenes strategi for samfunnsansvar med løsninger som reduserer deres CO2-utslipp.

Telepresence oppfyller begge disse målene og gjør det mulig for våre kunder å holde virtuelle møter, der de sparer tid og reduserer sine reisekostnader.

Den avledete effekten på CO2-forbruket er i gjennomsnitt 8,4 kg pr. møte, sier Lars J. Sørbo, nordisk salgsdirektør i Orange Business Services.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1