Tips redaksjonen
03.06.2009

Marie Stølen ble Årets Teknologistudent

Etter knallhard konkurranse fra dyktige teknologistudenter fra hele landet var det til slutt Marie Stølen som trakk det lengste strået. NTNU-studenten skilte seg ut ved å ha kombinert faglig sterke resultater og frivillig engasjement på en imponerende måte.
Nå venter et reisestipend på 20 000 kroner fra FMC Technologies til den ambisiøse vinneren.

Jeg er mektig imponert over det Marie Stølen har fått til.
Hun kombinerer sterke, faglige resultater med et brennende engasjement i studentforeninger, sier Rune Thoresen Teknologidirektør i FMC Technologies.

Årets tre finalister var Sigbjørn Stad Røstad, Narges Kaynia og vinneren Marie Stølen. Kaynia og Stølen er begge studenter ved NTNU i Trondheim, mens Stad Røstad studerer ved Høyskolen i Telemark. De oppfylte alle kriteriene til prisen, som blant annet legger vekt på kreativitet, at studenten er initiativrik og gir av seg selv, sin kunnskap og sine erfaringer. Og ikke minst ha sterke faglige resultater å vise til.

Utvelgelsesprosessen for å kåre vinneren stopper imidlertid ikke der.
– Kandidatene som kommer til finalen, intervjues av en jury, i tillegg til at de holder en presentasjon, sier Thorsen som selv delte ut prisen.

Det er FMC Technologies og Universum som sammen deler ut prisen, som foruten heder og ære også innebærer et reisegavekort på 20 000 kroner.
Å bli kåret til Årets Teknologistudent kan også være et viktig skritt i retning drømmejobben.

– Det er klart at det har blitt et tøffere jobbmarked for nyutdannede nå sammenlignet med hvordan det var for bare ett år siden. Da kan utmerkelser bidra til at man skiller seg ut i søknadsbunken, sier Thorsen.

Vinneren Marie Stølen kommer opprinnelig fra Nordfjord, studerer geofag og petroleumsteknologi ved NTNU i Trondheim og har blant mange andre verv og relevante deltidsjobber kombinert dette med engasjementet som leder for Studentersamfunnet i Trondheim.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1