Tips redaksjonen
03.06.2009

Tarkett lanserer nytt linoleumsortiment

Tarkett har fått hjelp av noen av Nordens ledende interiørarkitekter til å utvikle en ny kolleksjon linoleumgulv som preges av ny design og en fresh fargeskala.
Tarkett har lansert en ny serie linoleumsgulv med tidsriktig design og farger. Et stort forsknings- og utviklingsarbeid ligger bak den nye kolleksjonen, der Tarkett har samarbeidet med ledende nordiske interiørarkitekter for å skape en fargeskala som gjenspeiler de internasjonale interiørtrendene.
Resultatet er et bredere utvalg av klare, rene farger og en utvidet og nyansert gråskala. Kolleksjonen består av marmorerte Veneto, ensfargede Etrusco og Allegro, et helt nytt fargesprakende mønster.
Kolleksjonen inneholder også gulvet Acoustic xf, som er et lyddempende gulv utviklet for både offentlig og privat bruk.
– Vi har invitert nordiske interiørarkitekter til å delta i utviklingsprosessen for å finne frem til riktig design og fargevalg.
For oss er det viktig å følge med i tiden for å tilby en internasjonal design som kan imøtekomme markedets etterspørsel. Dette gjør vi uten å gi avkall på kvalitet, sier Gunnar Øvrebotten, salgssjef i Tarkett.
Tarkett har de siste årene utviklet en rekke nye produktegenskaper for linoleumsgulv, blant annet den spesielle overflatebehandlingen som går under betegnelsen xf.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1