Tips redaksjonen
03.06.2009

Reitan Servicehandel inngår avtale om sikker kontanthåndtering

Avtalen omfatter i første fase 70 systemer i Norge til en kontraktsverdi på ca. ti millioner kroner, og den har et omfattende potensiale på 1200 utsalgssteder i Skandinavia

Wincor Nixdorf AS har inngått avtale om leveranse av kontanthåndteringsløsningen iCash til Reitan Servicehandel AS og deres butikker innenfor Narvesen, 7-Eleven og Shell 7-Eleven. 
Avtalen innebærer i første omgang leveranser av 70 systemer og har en øvre ramme på samtlige av de ca. 1200 utsalgsstedene til Reitan Servicehandel i Norge, Sverige og Danmark.

– Avtalen er et gjennombrudd i det skandinaviske markedet for neste generasjon kontanthåndtering, sier Stig Arnesen, salgsdirektør i Wincor Nixdorf AS.
Vi har i en periode hatt systemet i drift i flere av Reitan Servicehandels kiosker i Sverige med gode resultater. 
Det er derfor gledelig at vi nå, sammen med Reitan Servicehandel, kan tilby deres kjøpmenn i Norge og øvrige Skandinavia den absolutt beste sikringen av kontanter, som skal gi trygghet i en svært utsatt bransje.
Våre løsninger er utviklet gjennom verdensomspennende kunnskap og erfaring innenfor bank- og varehandelsteknologi. 
iCash vil kunne gi butikkene store besparelser innenfor håndtering av kontanter med en fremtidig effektivitet tilnærmet dagens bank- og kredittkortløsninger, avslutter Arnesen.

– Dette er et viktig strategisk samarbeid med Wincor Nixdorf og deres verdensledende kontanthåndteringsteknologi. På bakgrunn av de gode erfaringene vi har med løsningen, har vi store forventninger til systemet og ikke minst til effektiviseringen og sikringen av hele kontantprosessen for våre kjøpmenn, sier Olav Næss, IT-direktør i Reitan Servicehandel.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1