Tips redaksjonen
28.05.2009

Spar strøm i standby

Det er flere hundrelapper i året å spare på å slå av elektrisk utstyr i hjemmet fremfor å beholde dem i standby-modus. Nå kommer dingsen som sparer i standby.
Den nye Eaton Protection Station er en avbruddsfri strømforsyningsenhet (UPS) som inkluderer multiuttak og beskyttelse i en og samme enhet.
Teknologien oppgis å gi sikker strømtilførsel med overspenningsvern for datamaskiner, spillkonsoller og A/V-applikasjoner, samtidig som energitapet reduseres med inntil 30 prosent ved drift av elektronisk utstyr på standby.
Eaton Protection Station er utviklet for å redusere energiforbruk og strømkostnader gjennom den integrerte EcoControl-funksjonen.
Denne teknologien avbryter driften av tilkoblet utstyr når hovedenheten, for eksempel en datamaskin eller TV, er slått av. Ved automatisk å skru av tilkoblede applikasjoner som normalt blir stående på standby, kuttes stømforbruket betraktelig og utgiftene blir lavere.
– I en normal husholdning kan det dreie seg om mange hundrelapper i året.
Det er ikke alltid like lett å huske på ting som høytalere og skrivere til datamaskinen eller spillkonsollene ungene bruker, sier Per Anders Løkke, Country Manager for Eaton Norge.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1