Tips redaksjonen
28.05.2009

Dominion gir gass

Det Randaberg-baserte gasselskapet Dominion Gass utvider produktporteføljen etter oppkjøp av Argon Isotank.
– Det kommer våre kunder i Norge til gode at vi utvider produktspekteret vårt.
Vi skal være konkurransedyktige i markedet og tilby løsninger og service som etter vår mening er smartere og bedre enn det våre store veletablerte konkurrenter kan tilby, sier Bogetvedt.

Det skotske morselskapet til Dominion Gass kjøpte før jul tankselskapet Argon Isotank. I følge daglig leder Dag Bogetvedt vil dette gi gode muligheter for videre vekst i det norske markedet.
Dominion Gass har spesialisert seg på leveranse av dykkergasser og industrielle gasser til offshoreindustrien. Tidligere har selskapet fokusert på komprimert gass i mindre gassbeholdere. Oppkjøpet gjør at de nå også kan tilby produkter fra Argon Isotanks produktportefølje til industrien i Norge.

– Den nye situasjonen gjør at vi blant annet kan spisse oss på såkalte ISO-tanker og cryogen-tanker for offshoresektoren.
Dermed tar vi også steget over til produkter for flytende gass på større tanker, noe som utvider det potensielle kundesegmentet vårt og gjør at vi kan tilby kundene våre et bredere og mer komplett produktspekter, sier Bogetvedt.

Dominion Gass-bygget en ny fabrikk på Randaberg, og som satser friskt inn mot offshoremiljøet i Stavangerområdet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1