Tips redaksjonen
28.04.2009

Norske føtter får det bedre på jobben

Alfa Skofabrik lanserer nå en serie på fem helt nye arbeids- og sikkerhetssko. Norske føtter får det mer behagelig og sikrere på jobben.

De fem nye modellene kommer i ulike høyder og versjoner, og produsenten opplyser at de tåler tøffe utfordringer i et krevende arbeidsmiljø.
Modellene kommer i versjonene lav, mid, skolett, snørestøvel og påtrekkstøvel. Samtlige av de nye modellene har pustende GORE-TEX-materiale som fungerer optimalt i både tørre og våte omgivelser.


Spesialutviklet såle
Den spesialutviklede sålen hindrer at brukeren får spiker eller andre spisse gjenstander gjennom foten og er dessuten olje- og syrebestandig.
Sålens grove mønster er utviklet med fokus på glisikkerhet, samtidig som den ifølge produsenten skal tåle svært høye temperaturer i situasjoner som krever dette.
Hælen er fylt med et støtabsorberende materiale for å øke komforten i arbeidssituasjoner med mye ståing og gåing.

En vernetå i polykarbonat ivaretar tærnes sikkerhet i alle de nye modellene. 
De nye arbeidsskoene er også utstyrt med innebygde flekssoner som skal sikre komfort og plass til fotens naturlige bevegelser

Alfa Skofabrik utvikler sine produkter spesielt for norske føtter. Nordmenns føtter er ofte bredere og høyere over vristen enn føtter lenger sør i Europa.


Ekstreme sko for ekstreme brukere
Alfa er leverandør av fottøy til Forsvaret og Politiet og har utviklet spesialstøvler til bruk f. eks. for elitesoldater i Afghanistan og for jagerflygere. 

Med den nye serien vernesko markerer Alfa Skofabrik økt satsing på arbeids- og sikkerhetssko.
Selskapet opplyser at de er i en innovativ fase, der de investerer i en rekke nye prosjekter.
Alfa har den siste tiden også ansatt nye medarbeidere til å drive produktutviklingen videre.
Den nye retningen selskapet har tatt, kommer særlig til uttrykk i utviklingen av en brannstøvel med GORE-TEX, som har blitt utviklet i nært samarbeid med brannpersonale.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1