Tips redaksjonen
15.03.2009

Stor interesse for seminarserie om energieffektive bygg

Sammen med maxit og Trenor er Rockwool nå i full gang med vinterens og vårens kinoseminarer, der energieffektive produkter og løsninger tilpasset de nye kravene i TEK 07 står i fokus.
– Vi startet allerede i fjor høst med seminarer i Oslo og har i løpet av vinteren besøkt de største byene i Midt- og Nord-Norge forteller produktsjef Torkel Wæringsaasen hos A/S Rockwool.

– Til seminarene inviterer vi både beskrivende, prosjekterende og utførende innenfor byggebransjen.
Vi vet at informasjonsbehovet er stort når det gjelder hvordan man best mulig skal oppfylle de nye kravene enten det gjelder isolasjon, tetting, Leca-løsninger eller dører og vinduer, sier Wæringsaasen.

– Vi kaller det kinoseminar, for vi holder seminarene på kinoer og avslutter hvert seminar med visning av en aktuell kinofilm.
Dermed kombinerer vi det 100 % faglige med det underholdende.
Vi har hatt god oppslutning med allerede over 700 deltakere og har fått mange positive tilbakemeldinger på opplegget, forteller Wæringsaasen som sammen med maxit og Trenor vil gjennomføre 10–12 seminarer i Sør-Norge utover vinteren og våren.

– Et annet interessant poeng med seminarserien er samarbeidet som er etablert mellom oss tre byggevareprodusenter som står bak opplegget, sier Rockwools representant.
Vi har alle tre felles interesse av å formidle informasjon om de nye løsningene og produktene vi har lansert for å gjøre det enklere for bransjen å oppfylle de nye kravene – både i teori og praksis.

– Dermed får også deltakerne en mer allsidig og bredere gjennomgang enn om vi skulle vært alene, avslutter produktsjefen hos Rockwool.

Mer informasjon om seminarserien fås ved å ta kontakt med:
Stein Erik Johannesen – A/S Rockwool – 22 02 40 00
Morten Dahl – Trenor-Gruppen AS – 91 38 13 02
Jan Petter Svendsen – maxit as – 22 88 77 60

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1