Tips redaksjonen
10.02.2009

Matchmaking for første gangen på Scanplast

For første gang kommer utstillere og besøkende på Scanplast til å kunne delta i matchmaking – en god mulighet for å søke opp og koble sammen selskaper med matchende krav.
– Dette er perfekt for selskaper som vil treffe samarbeidspartnere i Europa og skape personlige møter med andre innenfor bransjen, sier anki Fagerström, messeansvarlig for Scanplast, som blir arrangert på Svenska Mässan i Gøteborg 10.–12. mars i år.

Ved å booke møter i matchmaking kan deltakerne på en effektiv måte treffe samarbeidspartnere, som matcher behovet for ny teknikk innenfor for eksempel produksjon, salg og design. Material Link Matchmaking, som prosjektet heter, arrangeres av Enterprise Europe Network i samarbeid med Svenska Mässan.

De selskapene som registrerer seg for matchmaking, skaper en samarbeidsprofil som beskriver dels hva selskapene søker og dels hva de kan tilby andre.

Etterpå gjennomføres en søkning for å finne selskaper som matcher hverandres krav og ønsker, og selve møtene skjer under Scanplast.

– Matchmaking er helt kostnadsfritt. Målet er å skape en inspirerende møteplass der samarbeidet kan diskuteres og internasjonale kontakter kan knyttes, sier Anki Fagerström.


Omfattende seminarprogram
Nytt med årets messe er også det omfattende seminarprogrammet, som er satt sammen av forskningsinstituttet Swerea IVF.

– Vi har satt sammen et program der besøkende i løpet av 15–20 minutter skal få ny kunnskap om områder de kanskje ikke visste så mye om tidligere.

Totalt blir det presentert seks ulike temaer: Ekodesign, Pålitelig hareware innenfor elektronikk, Materialer til konstruksjon, Plast – forbedring, forenkling og effektivisering, Lean Product Development og Materialer for nye applikasjoner, sier Dag Andersson, som leder gruppen for elektronikkbyggesett og pålitelighet på Swerea IVF, og som har satt sammen programmet.

Scanplast finner sted på Svenska Mässan i tidsrommet 10.–12. mars 2009. Messen arrangeres samtidig med Electronix og Konstruktion & Design.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1