Tips redaksjonen
10.02.2009

OKI lanserer den første A3-MFP tilpasset små og mellomstore bedrifter

OKI MC860 er en multifunksjonsprinter (MFP) med kvaliteter og funksjoner som tidligere har kostet opptil det dobbelte
Den er ikke større enn en ordinær A4-MFP, noe som gjør den spesielt egnet for mindre kontorer. Dette melder selskapet i en nylig utsendt pressemelding.

OKI MC860 er spesielt utformet for små og mellomstore arbeidsgrupper.

Den lave anskaffelseskostnaden gjør at totalkostnaden blir lav – også for utskriftsvolumer ned til 2000–4000 sider per måned.

Totalkostnaden holdes også nede ved at det ikke kreves noen serviceavtale, lave driftskostnader og en høy anvendelsesgrad, opplyser selskapet.

– Det finnes mange typer mindre virksomheter med behov for fargeutskrifter, skanning eller kopiering av A3 som ikke har råd til dyre løsninger.

Det kan for eksempel være eiendomsmeglere, butikker, ingeniør og byggefirmaer samt utdanningsinstitusjoner.

Derfor er vi svært glade for å kunne tilby en MFP med alle funksjoner som standard til en overkommelig pris som gir virksomhetene mulighet til å håndtere og produsere A3-formater av for eksempel reklame- og profileringsmateriell og plantegninger på en fleksibel og kostnadseffektiv måte, sier Conny Sundin, produktsjef ved OKI Printing Solutions.


Mange formater
OKI MC860 oppgis å håndtere alle formater mellom A6 og A3, inklusiv 1,2 meter lange bannere og har dobbeltsidig utskrift og nettverkstilknytning som standard.

Selskapet fremhever dessuten disse funksjonene: Dobbeltsidig kopiering og automatisk dokumentmater er standard, høyoppløselig skanning i både farger og svart/hvitt, er utstyrt med nettverksskanning og kan skanne til både e-post og USB-enheter.
Faksen håndterer alle formater mellom A6 og A3 og kan betjenes både fra printeren eller PC-er i nettverk. OKI MC860 kommer i tre ulike konfigurasjoner med forskjellig papirkapasitet.

Printeren leveres komplett med alle funksjoner og tilbehør som standard og inkluderer ett års service på stedet innen åtte timer. Prisen er fra kr. 29 000 eksklusiv moms.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1