Tips redaksjonen
10.02.2009

Mio lanserer ny navigasjonsprogramvare

Mio har lansert en ny navigasjonsprogramvare kalt Spirit. Programvaren har et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt, bransjens første "Explore Mode" som viser alle interessepunkter (POI) i én enkelt oversikt, opplyser selskapet.
Capture-knappen gjør brukeren i stand til å lagre favorittstedene på GPS-en sammen med en stemmebeskjed fra brukeren selv. Samtidig lanserer Mio et nytt konsept med en mobil internettenhet.

Før de utviklet det nye brukergrensesnittet og navigasjonsprogramvaren med brukeren i sentrum, gjennomførte Mio en internasjonal undersøkelse blant forbrukere i alle aldersgrupper.
Den viste at de fleste GPS-er bare fokuserer på å lede en hurtig fra A til B, uten å gjøre noe mer ut av reisen.

Spirit er designet for å forbedre både planleggingen av turen og selve kjøreopplevelsen. Selskapet opplyser at Spirit-programvaren vil bli implementert i Mios 2009-produkter.

– Mios Spirit-programvare skiller seg ut innenfor navigasjonsprogramvare.
Den forbedrer flyten i brukergrensesnittet og gir en bedre brukeropplevelse som vil tilfredsstille brukere i stadig nye markedssegmenter, sier Samuel Wang, direktør i Mio Technology corp.

Han understreker at Spirit på GPS-en kan gi en mer underholdende reise med flere gode minner, samtidig som brukerne sparer penger, tid og besvær.

På CES 2009 presenterer Mio enda et nytt konsept: en mobil internettenhet som er rettet mot brukere som i stadig større grad trenger tilgang til nettbaserte tjenester.

Spesifikasjonene og utgivelsesplanene forventes å komme i andre kvartal av 2009. Enheten veier 600 gram og har åtte timers batteritid.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1