Tips redaksjonen
10.02.2009

OKI og Toshiba satser sammen på helhetsløsninger

OKI Printing Solutions og Toshiba Tec Nordic AB har utvidet sitt svenske samarbeid til å omfatte Norge og de øvrige landene i Norden.Sammen skal selskapene tilby et bredt spekter av skrivere og multifunksjonsprodukter (MFP).

Skriverleverandøren OKI Printing Solutions og MFP-leverandøren Toshiba Tec har samarbeidet på det svenske markedet siden 1980-årene.

Nå utvides samarbeidet til å omfatte Norge og hele Norden.
Selskapene tilbyr produkter som utfyller hverandre, og det åpner muligheten for at de i fellesskap kan tilby helhetsløsninger for dokumenthåndtering – fra kvitteringsskrivere og bordskriverer til store kopimaskiner og multifunksjonsprodukter (MFP), i det norske så vel som det nordiske markedet.

– Samarbeidet vil bidra til å styrke vårt produkttilbud til store norske bedrifter med sammensatte behov innenfor dokumenthåndtering.
Samtidig vil vi være bedre rustet til å delta i de store offentlige innkjøps- og anbudsrundene her i landet.
Erfaringene fra Sverige tilsier at dette samarbeidet vil styrke selskapenes posisjon på det norske markedet, sier Svein Kringlen, Norgessjef for OKI Printing Solutions.

– Selskapene har hatt et langt og fruktbart samarbeid i Sverige.
Vi er en god match, og vårt brede produktspekter gjør oss attraktive for større kunder, og det styrker vår posisjon i offentlig innkjøpsavtaler, ettersom vi kan oppfylle de fleste vilkårene i avtalen.
OKI-skriverne bidrar blant annet til en større mediefleksibilitet, det vil si muligheten til å skrive ut A3/A4-bannere, visittkort, vannavstøtende papir og CD-etiketter, sier Patrik Philipson, regionsjef for Nord-Europa i OKI Printing Solutions.

– Samarbeidet innebærer at vi kan levere OKI-skrivere gjennom vår kanal i hele Norden inklusiv Norge.
Gjennom samarbeidet kan vi møte forventningene fra kunder som vil ha en totalleverandør av dokumentløsninger, fra små skriverer opp til store kopimaskiner inklusiv service og support, sier Håkan Wiktorin, administrerende direktør i Toshiba Tec Nordic.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1