Tips redaksjonen
05.01.2009

Innovative strømforsyningssystem for kritiske applikasjoner

Industriselskapet Eaton har introdusert det siste tilskuddet til Powerware-serien, Eaton 9135 UPS.
Teknologien i den avbruddsfrie strømforsyningsenheten er spesialutviklet for å dekke alle behov for kritiske applikasjoner for datasenterutstyr og digitale operasjoner.

De nye 5- og 6 kVA UPS-ene tilbyr ansvarlige ved IT- og datasenterfasiliteter en omfattende og brukervennlig løsning som beskytter systemer mot skader og prosessavbrytelser ved strømbrudd og ujevn strømforsyning.

Eaton 9135 UPS-er skal være velegnet for datasentre med medium effektbehov, bank- og sikkerhetssystemer, produksjons- og prosesskontrollsystemer, handels- og kasseapparatfunksjoner samt telekommunikasjons- og Voice Over IP/VoIP-utstyr.

Eaton 9135, med sin Double Conversion online-teknologi, leverer opp til 6 kVA ren uavbrutt strøm i et 3U rackplass-design.

De nye UPS-ene tilfredsstiller det stadig voksende behovet for mer miljøvennlige IT-infrastrukturer, opplyser selskapet i en pressemelding.

Eaton 9135 UPS opererer med mer enn 97 prosent effektivitet ved høyeffektiv modus og opp til 91 prosent ved bruk av Double Conversion-teknologi.

Det betyr at enhetene bruker mindre strøm og har lavere varmetap og dermed reduserer utgifter knyttet til strømforbruk og nedkjølingsprosesser, heter det i meldingen.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1