Tips redaksjonen
07.12.2008

En liten følsom nyhet på 16 gram

Dataloggere på størrelse med en USB-brikke lagrer opp til 2 000 000 måleparametre.
Presisjons Teknikk AS har fått agenturet i Norge på loggere fra den sveitsiske dataloggerprodusenten MSR Electronics GmbH, som utvikler mobile og fleksible måleinstrumenter produsert med de høyeste krav til kvalitet


Lite redskap – med stor kapasitet
Dataloggerne er på størrelse med en USB-brikke, vekten er fra 16 gram og de leveres i flere ulike modeller, blant annet vanntette modeller (IP 67).

Dataloggerne kan lagre opp til

2 000 000 måleparametere og kan måle og ta opp de fire fysiske variablene temperatur, fuktighet, trykk og 3-akse akselerometer (X-, Y- og Z-aksene) samtidig.

Måleparametere kan overføres til en PC, enten med én gang dataloggingen er fullført eller under loggingsprosessen.

Eksterne prober kan også tilkobles enhetene.

Loggerne leveres komplett med nødvendig programvare.

Datalogging benyttes innenfor mange ulike områder, for eksempel innenfor trafikk- og transportsektoren, farmasøytisk industri, miljøteknologier, luftfart, forskning og utvikling, sport, prosjektering, medisinsk teknologi, kjemikalieindustri og tekstilindustri.

– Vi er stadig på utkikk etter nye spennende agenturer, og vi er svært glade for å kunne introdusere MSR s produkter på det norske markedet.

Dette er flotte produkter med allsidige egenskaper, og med disse produktene i porteføljen kan vi nå tilby dataloggere av høyeste kvalitet til markedsriktige priser.

Dette er svært spennende både for oss og våre kunder, sier Henrik Swärd, daglig leder i Presisjons Teknikk AS.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1