Tips redaksjonen
07.12.2008

Rubberduck Media Lab leverer videotjeneste for iPhone

NetCom har nylig lansert en videotjeneste spesielt utviklet for iPhonebrukere. Tjenesten er laget av norske Rubberduck Media Lab, som har utviklet mobilportalen, håndterer innhold, streaming og hosting.
Tjenesten er et komplement til NetComs eksisterende mobil-TV og videotilbud over 3G og EDGE.

Via den spesialtilpassede løsningen for iPhone vil brukerne kunne se på nyhetsklipp fra noen av Norges største nyhetsleverandører som Dagladet, VG, Aftenposten og Dagens Næringsliv, videoklipp med det siste innenfor sport og underholdning samt reiseprogram fra Pilot Guides (tidligere Lonely Planet).

– iPhonebrukerne konsumerer veldig mye datatjenester sammenlignet med andre grupper og er også kresne når det gjelder bildekvalitet.

For oss var det selvfølgelig å spesialutvikle en videotjeneste for dem og løsningen vi har valgt fra Rubberduck Media Lab, har overlegen kvalitet.

Brukergrensesnittet i portalen gir en enkel navigering og tilgang til innhold og er tilpasset iPhonebrukernes smak, sier Marius Halle, Head of Content i NetCom.

– Vi tror at brukervennligheten som iPhone tilbyr, vil drive utviklingen innenfor mobile tjenester framover.

Nettopp brukervennlighet har alltid vært i fokus når vi utvikler våre mobil-TV og videoløsninger, sier Ola Svartberg, administrerende direktør i Rubberduck Media Lab.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1