Tips redaksjonen
07.12.2008

Designbelønnet treningsvegg inntar norske hjem

Stadig flere vil trene hjemme, og stadig flere fokuserer på kjernemuskulatur – og stadig flere er opptatt av interiør og design.
Derfor ble verdens første treningsapparat med en designprofil utviklet.

Med Kinesis Personal kan du – uansett treningsnivå – kunne gjøre 1000 svært effektive øvelser på én kvadratmeter, gjerne i din egen stue.

Folk ønsker valgmuligheter for å trene og ta vare på kroppen.

Derfor etterspørres treningsmuligheter oftere på hoteller, spa, flyplasser – og nå også i hjemmet.

– Vi ser en klar dreining mot at flere trener hjemme. Det skyldes nok i størst grad tidsklemma, men også ønsket om ikke å trene sammen med fremmede.

Det har blitt status å ha treningsapparater hjemme og gjerne få en personlig trener til å komme hjem, slik trenden er blant annet i USA.

Stadig flere nye norske hus, og faktisk hytter, bygges med lekre treningsrom, sier Anita Range i Technogym Norge.


Utholdenhet, balanse, styrke og smidighet
Med Kinesis Personal skal man kunne trene alle musklene, inkludert kjernemuskulaturen, i hele kroppen, uansett om man er nybegynner eller erfaren, opplyses det fra leverandørhold.

Man skal kunne gjøre 1000 ulike øvelser på treningsveggen – alle med motstand – for effektivt og belastningsfritt å bygge opp kroppens fire grunnleggende fysiske bevegelser: utholdenhet, balanse, styrke og smidighet.

– Øvelsene på Kinesis Personal er veldig bra både for nybegynnere, de veltrente, dem i rehabilitering og dem med ryggproblemer.

Det er blant annet fordi du må stabilisere, noe som er bra for kjernemuskulaturen, sier Ragde, som er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole og i flere år har vært instruktør og personlig trener.


Interiør og helse i ett
Med Kinesis Personal integreres design og trening. Dette er en ny trend, blant annet i USA, og den kommer for fullt i Norge.

– Trenden kalles Home Wellness Design og har sitt utspring i kombinasjonen av dagens fokus på helse og velvære samt interessen for design og estetikk, sier Range.

Kinesis Personal mottok blant annet den høythengende reddot design award i 2007, en pris som deles ut for å hylle sofistikert, innovativ og trendsettende produktdesign.

Tidligere vinnere av reddot er blant annet Apple Computers, BMW og BOSE Design Center.

Kinesis Personal er dessuten også omtalt i trendmagasinet Wallpaper.

For ytterlig med informasjon se www.norskfitness.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1