Tips redaksjonen
09.07.2008

Frydenbø Power etablerer seg i Bergen

Frydenbø Power etablerer salgs- og servicekontor i Bergen for å styrke tilbudet til kunder i det maritime miljøet på Vestlandet.
Frydenbø Power er et datterselskap i konsernet Frydenbø Industri, og er en av Norges største salgs- og serviceleverandører innenfor dieselmotorer, propellerutstyr, turboladere, brennstoffutstyr, måleutstyr og strømaggregater.

I dag har selskapet 48 ansatte i lokalene på Skedsmokorset utenfor Oslo med kunder over hele Norge. Nå satser de sterkere med lokal tilstedeværelse på Vestlandet.
  
Thomas Bendiksen Dahlberg er første ansatte med fast tilhørighet på kontoret i Bergen.

Han har spesialisert seg på de produktene og servicetjenester Frydenbø Power leverer til kunder i det maritime miljøet.
  
– I Frydenbø Power representer jeg primært en salgs- og servicefunksjon i forhold til overhaling av brennstoffutstyr, salg av måleteknisk utstyr, og NOx-målinger forteller Dahlberg.
  
– Vi fører også et stort antall med deler og byttekomponenter på vårt sentrallager. Det gir oss korte reparasjons- og leveringstider.

Verkstedet er sertifisert og godkjent serviceverksted for blant annet Bosch brennstoffutstyr, LEMAG produkter og KBB turboladere, sier Dahlberg.
  
Administrerende direktør, Petter Hesstvedt, begrunner opprettelsen av et eget salgskontor i Bergen på følgende måte:

– Mye av rederivirksomheten i Norge ligger på Vestlandskysten. Frydenbø Power vil dermed kunne komme enda tettere på kundene ved å være en lokal aktør og få til en tettere kundeoppfølging.

En annen målsetting er å få et nærmere samarbeid med og få utnyttet synergien med resten av selskapene innenfor Frydenbø Industri, blant annet Frydenbø Marine Services, Frydenbø SAAB Motor og Brødrene Larsen AS, og den service vi nå kan gi kundene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1