Tips redaksjonen
08.06.2008

Varm espresso rett fra kjøleskapet

Nå er det mulig å få en kopp kaffe rett fra kjøleskapsdøren. Whirlpool lanserer Side by Side kjøl/frys med innebygd espressomaskin, den første i sitt slag på markedet.
Side by Side Espresso er utstyrt med en kaffemaskin som mates med ferdige porsjonspakker, såkalte kaffepods, tilpasset én kopp kaffe.

Espressomaskinen trakter med et pumpetrykk på 15 bar og har en avtakbar vannbeholder på én liter. Det gir mer enn 30 kopper espresso. Produktet har også en kran for varmt vann til te og andre varme drikker.
  
– I dag kreves enkelhet og smidighet, samtidig som vi i større grad er ute etter det lille ekstra som setter en ekstra spiss på tilværelsen, sier Boye Ragner, Commercial Manager for Whirlpool i Norge.

– Side by Side Espresso imøtekommer dette kravet og serverer en kopp kvalitetskaffe når man måtte ønske – raskt, enkelt og sofistikert, sier han. 
 
Kontrollerer temperaturen 
Side by Side Espresso trakter kaffe uten at det går ut over kjøleeffekten inne i skapet. Det skjer ved at 6TH Sense-teknologien kontinuerlig kontrollerer temperaturen og sørger for å opprettholde den fem ganger raskere enn i et tradisjonelt kjøleskap, opplyser produsenten.
  
I fryserdøren sitter en is- og vannmaskin som, nøyaktig som espressomaskinen, tar minimalt med plass fra skapets innside.

Den er strategisk plassert i døren, der temperaturen er høyere fordi is ikke krever like mye kjøling som fryst mat. Is- og vannmaskinen har et innebygd vannfilter, som skal sørge for friskt, rent vann og is.    
  
Total No Frost-teknologien hindrer rimdanning, opplyser selskapet. Det betyr at Side by Side Espresso ikke må rimes av manuelt.

Kjøl og frys har videre en såkalt Multiflow-funksjon, en funksjon som slipper ut luften på flere nivåer i skapet. Det bidrar til en jevnere kjølefordeling i hele skapet. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1