Tips redaksjonen
01.05.2008

Spennende dag i grustak

Scantruck AS, som bl.a. er importør av Case og McCloskey, kombinerte åpent hus-arrangement for Norge, Sverige og Danmark med åpent grustak, der gjestene kunne teste maskiner.
Det kunne ha vært en hektisk dag i et stort anleggsarbeid med travelt arbeidende entreprenørmaskiner i alle størrelser.

Imidlertid var det snakk om en halvkald marsdag i et grustak ved Skive, dit Scantruck AS hadde invitert forhandlere, kunder og andre interesserte fra Danmark, Norge og Sverige til å testkjøre maskiner fra bl.a. Case og McCloskey. 
  
For de mange besøkende var dette en god mulighet for selv å prøve å sammenligne noen av de nyeste maskinene som er tilgjengelig. Det var bl.a. hjullastere, hjulgravere, beltegravere, traktorgravere, dumper, sorteringsanlegg og minigravere.

Utveksling av erfaringer
I løpet av arrangementet ble det selvfølgelig utvekslet erfaringer rundt maskinene på tvers av landegrenser. Både mellom dem som fra før av har mange eller få av de gjeldende maskinene – og dem, som ikke har noen, men som overveier å investere i nytt materiell i løpet av 2008.
  
Det var et særdeles profesjonelt forum for bransjen, som i høy grad utnyttet kombinasjonen av den faglige praten – og det sosiale samværet, som også følger et slikt arrangement, hvor så mange bransjefolk er samlet et sted i uhøytidelige rammer.
  
Kombinasjonen av å kunne se og prøve både de foregående modeller – og helt nye – viste seg å være en god idé. Dermed kunne erfaringsutvekslingen utprøves i praksis på de maskinene som har vært på markedet en stund.

De nye maskinene dannet grunnlaget for en god faglig prat om fordeler og ulemper. Denne kombinasjonen ble igjen styrket av at det ikke er de samme entreprenørmaskinene som etterspørres i de forskjellige land.

God måte å vise frem maskinene
Salgsdirektør Peter Daugbjerg, Scantruck, gledet seg over den store interessen fra de tre nordiske landene. Omkring 75 nordmenn og svensker hadde tatt flyet til Jylland – og brukte dagen i Skive sammen med ca. 100 danske bransjefolk.
  
Peter Daugbjerg ser det som en god mulighet for å komme i kontakt med brukerne. –
Vi vil gjerne vise frem virksomheten vår og fortelle om de nye produktene.

For brukerne er det den beste måten å vurdere hva vi står for – og hva produktene våre står for.

Det er nå engang lettere å sette seg inn i bruken av en maskin når man har ratt og joystick i egen hånd, sier Peter Daugbjerg, som også gledet seg over at mange forhandlere fra både Norge og Sverige hadde tatt turen til Skive.

Både for selv å bli orientert, men også for å betjene kundene fra de to landene.
  
Ut over å prøve maskinene var det en stor utstilling hos Scantruck i Skive av ulike maskinmodeller som Scantruck importerer.

I tillegg var det utstillinger fra en del av utstyrsleverandørene. Demodagen ble avsluttet med middag for alle gjestene hos Scantruck.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1