Tips redaksjonen
09.05.2008

GØY Jungelsaft – ny smak i GØY-serien

Stabburet lanserer nok en smak i GØY-serien – Jungelfrukt. Den inneholder råsaft fra fersken, druer, banan og eple. GØY er først og fremst barnas favoritt, men drikkes også av ungdom og voksne.
I fjor kom GØY på nydesignet flaske og i smakene Fruktfest og Kanonbær. De nye GØY-variantene har et høyt innhold råsaft og er ikke tilsatt sukker.

GØY Fruktfest er den tradisjonelle fruktchampagnesmaken og er laget av eple og drue, mens GØY Kanonbær er laget av bringebær og blåbær.
  
– Barn er glade i saft med fruktige og spennende smaker. Vi har utviklet varianter vi vet de liker og kalt de opp med navn vi tror er enkle å huske. Alt på barnas premisser, sier Reinert Horneland, produktsjef i Stabburet.
  
GØY har en original og praktisk flaske, som er lett for barn å holde i, og som kan brukes som drikkeflaske på skolen eller til trening.

I forbindelse med at GØY Jungelfrukt nå kommer, vil Stabburet invitere barn i alle aldre til å legge inn sitt beste jungelbrøl på www.goy.no.

GØY er eneste saftkonseptet i Norge som er direkte rettet mot barn og har i løpet av det siste året hatt en salgsvekst på 130 %

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1