Tips redaksjonen
01.05.2008

Italiensk håndverk og design fra Ad Hoc

I fremtiden vil det antakelig bli mye større bruk av vannbåren varme til oppvarming av boliger enn i dag, fordi slik varme kan kombineres med mange typer energikilder som er mer miljøvennlige enn elektrisitet. Det stiller samtidig krav til designen på radiatorene.
De som i dag tilbys på det norske markedet, er lite estetiske eller i beste fall anonyme.

Men nå lanseres nye og spennende modeller fra italienske Ad Hoc, som gjør radiatorer til et estetisk element i rommet, gjerne i kombinasjon med gulvvarme eller brukt som håndkletørker på badet.

Ad Hoc er også en av få radiatorprodusenter som har vunnet designpriser.

Årets katalog inneholder mange interessante løsninger og viser at det er mulig å tenke nytt og kreativt også når det er snakk om noe så hverdagslig som radiatorer. |

Produsenten bruker selv ord som kvalitet, innovasjon og revolusjon om sine radiatormodeller.

De er frukter av 100 % italiensk erfaring og genialitet og italienernes evne til å skape, bygge og produsere ting med følelse. Produsenten forteller oss videre at radiatorløsningene er skapt med utgangspunkt i italienske håndverkstradisjoner, know-how, kultur og inspirasjon og gitt en moderne og futuristisk form av kreative designere og arkitekter.

For nærmere informasjon, ta kontakt med Shelby Teknikk AS, tlf. 48 99 71 72, e-post: fs@shelby.no, Se også www.shelby.no
[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1