Tips redaksjonen
26.04.2018

3D-kamera på robust nettbrett

Det robuste nettbrettet Panasonic Toughpad FZ-M1 lanseres nå med et Interl RealSense 3D-kamera.

Med presise 3D-målinger fra 16 cm til 10 meter er nettbrettet et nyttig verktøy om du skal dokumentere sprekker i en bro eller en komplisert karosseriskade.
   Panasonic Toughpad FZ-M1 er et fullrobust nettbrett med en syv tommer stor skjerm. Med det nye 3D-kameraet er enheten nå blitt et godt verktøy for å ta og behandle 3D-bilder mens man er på farten. Det Windows-baserte nettbrettet lar deg måle og behandle 3D-bilder, og det er enkelt å overføre bildene for bruk i andre applikasjoner.

Gjør det usynlige synlig
Skjermen har en bildeoppløsning på 1280x720, og 3D-kameraet har et bruksområde fra 16 cm til 10 meter – avhengig av oppløsning og omgivelser. Enheten kan konfigureres slik at kameraet kan kombineres med for eksempel en strekkodeleser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Robust og værbestandig
Panasonic Toughpad FZ-M1 er basert på operativsystemet Windows 10 Pro og har sjette generasjons Intel Core eller Atom Core-prosessor. Den har ni timers batteritid med ytterligere 20 timers batteritid med hot swap-batterier, noe som betyr at batteriet kan benyttes mens maskinen er i bruk. Det er værbestandig og fungerer i sterkt sollys. Skjermen kan benyttes med hansker og/eller en stylus.
  
Den robuste designen betyr at du kan miste den i bakken fra 180 cm, og den er IP65-sertifisert. Men likevel lett og kompakt nok til å passe i lommen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1