Tips redaksjonen
24.04.2014

28-tommers LCD-monitor med MVA-teknologi

MMD, et ledende teknologiselskap og lisensiert partner av Philips Monitors, lanserer nå sin første 28-tommers Philips-skjerm. Den nye monitoren, 284E5QHAD, gir deg flotte fargebilder på en ekstra stor skjerm, og den kan også skilte med 14 watt topp stereolyd. I tillegg er den utstyrt med Mobile HD Link (MHL), en teknologi som gir den maksimale opplevelsen av mobilt innhold. Skjermen scorer også høyt på design takket være den slanke rammen og glansfulle finishen. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.

Bredere visningsvinkel og skarpere bilder
Den nye Philips-skjermen bruker avansert multidomeneteknologi for vertikal justering (MVA), som gi ekstra levende og klare bilder. Den skal passe svært godt til bilder, nettsurfing, filmer, spill og krevende grafiske designprogrammer. Den ekstra vide visningsvinkelen garanterer skarpe bilder, selv i vippemodus.
  SmartImage Lite er en annen spennende egenskap du finner i 28-tommeren. Denne avanserte teknologien kan dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder til din favorittinnstilling – i sanntid og med et enkelt tastetrykk. I tillegg får du TrueVision-teknologien, som bruker avanserte algoritmer for å teste og justere skjermen slik at du får beste mulige visningsytelse. 

Mange tilkoblingsmuligheter
Takket være MHL-grensesnittet kan brukerne enkelt koble mobiltelefoner og andre MHL-kapable bærbare enheter til HD-skjermen. Dermed har du muligheten til å avspille lyd og bilde med full HD-kvalitet. Når du gleder deg over mobile spill, bilder, filmer eller andre applikasjoner på den store skjermen, kan du også lade den mobile enheten samtidig, slik at du aldri går tom for strøm underveis. Monitoren er også HDMI-klargjort, og kan overføre underholdning i full HD-kvalitet fra PC eller andre AV-kilder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1