Tips redaksjonen
30.01.2015

24 timers lyttetid på én oppladning

Plantronics tilbyr BackBeat PRO, nye trådløse hodetelefoner med støykansellering, mikrofon og en batterikapasitet som overgår tiden det tar å høre gjennom spillelisten. Det siste tilskuddet i BackBeat-produktserien kommer med øreklokker som har en komfortabel passform, og som tilbyr Plantronics’ lydteknologi. Bluetooth sørger for trådløs frihet, og avansert støykanselleringsteknologi (ANC) minimerer bakgrunnsstøy.

– Folk ønsker å nyte musikk når som helst, hvor som helst og uten kompromisser. På bakgrunn av dette utviklet vi BackBeat PRO. Vi utformet hodesettet til å eliminere distraksjoner med aktiv støykansellering, trådløs Bluetooth-teknologi og en utrolig lang batteritid slik at brukeren skal slippe frustrasjon rundt lavt batteri eller innviklede ledninger, sier Stuart Bradshaw, leder for forbrukermarkedsføring og forretningsutvikling i Plantronics.
   Hodetelefonenes dobbelmikrofons-løsning trekker inn bakgrunnsstøy og eliminerer den ved å sone ut eksterne lyder slik at man får en klar, virkelighetsnær lydopplevelse, både når man hører på musikk, og når man snakker i telefonen. Om man ønsker å høre hva som skjer i omgivelsene, kan man alternativt justere OpenMic-funksjonen med ett tastetrykk slik at musikken havner i bakgrunn, og slik at omgivelseslydene forsterkes. Dermed kan man ha en samtale med en kollega, høre ombordstigningsopprop eller svare på spørsmål fra en reisefelle uten at man trenger å ta av seg hodesettet.
   Plantronics innovasjon innenfor strømsparing gir BackBeat PRO opp til 24 timers lyttekapasitet på én oppladning. En inkludert 3,5mm kabel fungerer som back-up slik at man kan plugge inn og fortsette å nyte musikken om man mot formodning skulle gå tom for batteri. Hodesettets støykansellering kan eliminere bakgrunnsstøy i opptil 60 timer om det blir brukt alene, og BackBeat PRO er alltid klar til bruk med opptil 21 dagers stand-by-kapasitet og opptil seks måneder i DeepSleep dvalemodus.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1