Tips redaksjonen
16.12.2015

20 nye trailere fra Schmitz Cargobull til Asko

Europas største tilhengerprodusent Schmitz Cargobull utvider sitt langvarige samarbeid med Asko Transport AS. Samarbeidsavtalen har fungert i en lengre tidsperiode der Asko Transport har benyttet Schmitz Cargobull til levering av til sammen 118 traller. Dette er den fjerde leveringsrunden av trailere fra Schmitz Cargobull.

Direktør Kjell Kirkeby, trafikksjef Rune Myhre fra Asko Transport AS og Per Karlsen fra Schmitz Cargobull Norge, var på plass da overleveringen av de tjue trailerne fant sted på Gardermoen.

Smidig samarbeid
Asko opplyser at forholdet mellom Asko og Schmitz er bygd på et solid forretningsforhold, der sentrale stikkord er tillit og respekt.
   – Samarbeidsløsningen har fungert optimalt fra dag én. Det å forholde seg til én kontraktspartner gjør hverdagen enklere. Kontaktspersonene er lett tilgjengelige, og vi slipper å forholde oss til flere mellomledd. Samarbeid med et norsk selskap er vesentlig. De kjenner til norske forhold og retningslinjer, forteller Kjell Kirkeby hos Asko og legger til at Schmitz Cargobull har ansvar for vedlikehold, reparasjoner og tilpasninger.

Full oversikt
Schmitz har fokus på sikkerhet. Selskapets overvåkingssystem bidrar til kartlegging og oversikt innenfor temperaturlogg, lokasjon, oppgradering av slitedeler, sporing og eventuelle hendelsesforløp knyttet til dette.
   – Hvis det oppleves avvik, får vi alarmsignal og kan iverksette korrigerende tiltak med det samme. Systemet bidrar også til en bred oversikt over hvor trailerne til enhver tid befinner seg, forteller Per Karlsen hos Schmitz Cargobull.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1