Meny
17.09.2019

10. årsjubileum for Oslo Motor Show 2019!

Oslo Motor Show, som går av stabelen 25.–27. oktober på Norges Varemesse, har doblet antall besøkende siden oppstarten i 2010 og i overkant av 40.000 motorentusiaster besøker nå showet årlig.

Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. ¬– Vi elsker fart og moro og lager Norges sprekeste og mest fargerike show for alle som liker kjøretøy, sier Tommy Larssen, prosjektleder Oslo Motor Show.
   Her møtes folk fra ulike bransjer og fagfelt. Felles for dem alle er lidenskapen for motor, kjøring og mekking. Og her treffer du fagfolk fra verkstedbransjen som ser etter proffutstyr til verkstedet, vennegjengen med bildilla som er på tur for å se flotte kjøretøy og for å handle bilpleieprodukter, folk fra bilbransjen på jobbtur med kollegaer og familier med barn som vil ha det moro.
   Motorentusiaster fra hele landet har selvsagt planlagt turen. De får oppleve hele spekteret fra gatebiler og motorsport til klassiske perler, amerikanske biler, custom, mc, lastebil og til nybil og ny teknologi. Og de har alle en ting til felles – entusiasmen for unike kjøretøy.

Rallybane i bakgården
Selvfølgelig kjøres også i år det etter hvert berømte utendørsshowet. Hvem som blir stjernene under årets jubileumsshow er ennå hemmelig – men det blir kjente sjåfører som demonstrerer halsbrekkende manøvrer – tett på publikum. Utendørsshowet i bakgården vår er Norges største målt i antall tilskuere!

Her blir du sett!
Oslo Motor Show er stedet for å markedsføre bedriften, pleie eksisterende kunder og møte nye kunder. Oslo Motor Show har doblet antall besøkende siden oppstarten i 2010. – Vårt publikum bruker gjerne penger på sin interesse, og Oslo Motor Show er en fin arena både for direkte produktsalg og for merkevarebygging, poengterer Larssen.
   – Ta gjerne kontakt om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift, oppfordrer han.

Lytt til erfarne utstillere
Tommy Larssen forteller at de alltid er glade for tilbakemeldinger, og synes det er ekstra flott når utstillere deler sine erfaringer fra Oslo Motor Show.
Et eksempel er Holgers AS, som deltar i år for sjette gang.
   – Til Oslo Motor Show 2019 tar vi med oss et godt utvalg av produkter fra våre bilpleieleverandører, i tillegg til en stor utstilling av verkstedmateriell, sier salgs- og markedssjef Rune Sørensen hos Holgers AS.
   De har de siste årene både hatt med seg bilvaskeinstallasjoner og komplette lakkeringskabiner på standen, de holder kurs og demoer, og lar både gamle og nye kunder få anledning til å prøve maskiner og annet utstyr under kyndig veiledning. Dette er populært.
   – Messer som er åpne for alle og som appellerer både til entusiastene og til profesjonelle kunder er en fin anledning til å komme nærmere på kundene, mener Sørensen. – Og naturligvis har vi også et ønske om å vise frem nyheter og selge produkter, legger han til.
   Holgers AS vurderer satsingen på Oslo Motor Show som særdeles vellykket, både når det gjelder entusiaster og bransjefolk. De hadde i fjor 30 % økt omsetning over disk, deltakelsen på minikursene var overveldende, og de fikk bransjebesøk fra verksteder over hele landet.
   – Vi forbereder nå deltakelsen på høstens Oslo Motor Show, sier Sørensen. – Hvem vet hva vi finner på – og hvilke gjester vi henter inn til vår stand i anledning jubileet! avslutter han.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no